Вітання англійською мовою: діти склали привітання для гвардійців Ізмаїльщини

Вітання англійською мовою: діти склали привітання для гвардійців Ізмаїльщини
Напередодні 10-ї річниці з дня створення Національної гвардії України вихованці СОУП Ізмаїл, які вивчають англійську за методикою Ньюкаслського університету, склали привітання англійською мовою та зробили творчі подарунки у вигляді малюнків для військовослужбовців військової частини 3058 Південного ОТО Національної гвардії України. За учбовою програмою діти проходять тему суспільно-політичної лексики, що допоможе описувати сьогодення в Україні.
Після спілкування з Захисниками України , поставивши їм безліч питань стосовно служби в лавах НГУ, учні дізналися про особливості рекрутингу й підготовки, про завдання з захисту населення, які доводиться виконувати зараз.
Кожна група мала своє «велике питання», відповідь на яке потрібно було знайти не лише в Інтернеті , але шляхом спілкування з військовими. Нову лексику довелося закріплювати при прямій взаємодії. Кожен з дітей, підготував вітальні листівки зі словами вдячності для гвардійців, які будуть доставлені бійцям на позиції.
Нагадуємо: СОУП Ізмаїл – освітній проєкт благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ», у межах якого діти різних соціально-вразливих категорій можуть отримувати безкоштовні освітні послуги. Станом на зараз більшість відвідувачів – це діти з родин переселенців, які були вимушені евакуюватись до Ізмаїлу через російське вторгнення.
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 3 человека и люди учатся
Возможно, это изображение 7 человек, люди учатся и текст
Возможно, это изображение светокопия, отрывной талон и текст
Возможно, это изображение 4 человека, люди учатся и текст
Возможно, это изображение 3 человека, люди учатся и текст
Возможно, это изображение 3 человека, люди учатся, карта и текст
Возможно, это изображение 3 человека и текст


Загрузка...