ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ» ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ» ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ
22 березня 2024 року під час доповіді на засіданні чергової 16-ї сесії Ізмаїльської районної ради про стан соціально-економічного розвитку територіальних громад Ізмаїльського району за 2023 рік заступниця голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Ірина Холостенко зазначила, що з метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів, при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації утворена робоча група «Прозорість і підзвітність», до складу якої увійшли представники Управління Служби безпеки України в Одеській області, Територіального управління БЕБ в Одеській області та Національного антикорупційного бюро України.
У засіданнях робочої групи з моменту створення беруть участь керівники органів виконавчої влади, правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства та голови територіальних громад.
В межах роботи цієї робочої групи, Ізмаїльською районною державною (військовою) адміністрацією ведеться постійний моніторинг запланованих публічних закупівель територіальних громад на суму понад 50 тис. грн.
Наразі з територіальними громадами обговорюється кожна запланована публічна закупівля на предмет її доцільності та відповідності очікуваної вартості предмета закупівлі, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України.


Загрузка...