Перспективи вивчення англійської мови з native speakers для студентів ФУІФ

Перспективи вивчення англійської мови з native speakers для студентів ФУІФ

Кращий спосіб вивчити будь-яку іноземну мову – це спілкування з її носієм. У сучасній педагогіці ефективність такого способу навчання є аксіомою. Native speakers (носії мови), що з дитинства увібрали усі нюанси рідної мови, якнайкраще можуть навчити лінгвістичним нюансам мови, що вивчається, розуміти тонкощі фразеологічних зворотів тощо.

У цьому навчальному році здобувачі вищої освіти другого року навчання за освітньо-професійною програмою Середня освіта: мова і література (англійська) отримують унікальну можливість підвищити свої знання завдяки участі кафедри англійської філології та світової літератури у новому міжнародному проєкті.

7 березня 2024 року відбулась перша зустріч за програмою Американського посольства «Віртуальний викладач англійської мови». Програма пропонує українським вузам висококваліфікованих американських викладачів у галузі викладання англійської мови для носіїв інших мов (TESOL) і надає унікальну  можливість українським студентам вивчати англійську мову онлайн з носіями англійської мови та підвищувати свої знання, брати участь у публічних дискусіях та будувати взаємні зв’язки.

На зустрічі були присутні помічник з питань культури  Американського посольства м. Київа Лілія Шило, регіональній менеджер з англійської мови в Україні Джен Макартур,  завідувач кафедри англійської філології та світової літератури доцент Галина Олейнікова та директор відділу міжнародного співробітництва та розвитку інфраструктури Микола Каплієнко.

Проєкт передбачає викладання Практичного курсу англійської мови для студентів 2 курсу факультету української та іноземної філології ІДГУ, зокрема проведення онлайн методичних  вебінарів для викладачів та вчителів міста Ізмаїла.

Завкафедри англійської філології та світової літератури
доцент Галина Олейнікова

Джерело: idgu



Загрузка...