2 березня у ЦД «Палац спорту» відбулися змагання відкритої першості м. Ізмаїла з дзюдо(фото)

2 березня у ЦД «Палац спорту» відбулися змагання відкритої першості м. Ізмаїла з дзюдо(фото)
2 березня у ЦД «Палац спорту» відбулися змагання відкритої першості м. Ізмаїла з дзюдо серед юнаків та дівчат 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013 р. н. і молодше, у яких взяли участь понад 50 спортсменів Ізмаїльської ДЮСШ (тренери С. Новокшонов, І. Панасишин), СК«Сварожичи» ( тр. П. Волинщиков) та Клубу дзюдо «Урсус» (тр. Ю. Шащук).
Учасників змагань привітали заступник міського голови Сергій Лузанов, начальник відділу фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради, майстер спорту Тетяна Морій та президент федерації дзюдо м. Ізмаїла, майстер спорту Сергій Лапшин. Усі присутні вшанували памʼять загиблих воїнів та жертв російської воєнної агресії хвилиною мовчання.
У наймолодшій віковій категорії ( 2012-2013 р.н. та молодші) місця розподілилися таким чином: вага 24кг - на 1м Сергієнко Тимур, на 2м Діденко Даніїл, на 3м Зваричук Михайло- всі вихованці ІДЮСШ;
Вага 27 кг - 1м Мога Денис (Сварожичи), 2м Германюк Леонід (ДЮСШ), 3 м - Романов Святослав (Урсус) та Маринов Сергій (ДЮСШ);
Вага 30 кг - 1м Дойчоглу Андрій (Сварожичи), 2м - Карагяур Назар, 3м - Кудашкін Сергій (ДЮСШ);
Вага 34 кг - 1м Аджиогло Павло (Урсус), 2м Косюга Олександр, 3 м Нєдялков Даніїл (ДЮСШ), Суручану Степан (Сварожичи);
Вага 38кг - 1м Дєрягін Іван (ДЮСШ), 2м - Нєснов Олексій (ДЮСШ), 3м - Парфіров Макар (Сварожичи);
Вага 42 кг - 1м Мозговой Тимур (ДЮСШ), 2м Маринов Іван (ДЮСШ), 3м Бурхат Аліна (ДЮСШ);
Вага 50кг - 1 м Козлов Леонід (ДЮСШ), 2м Коваленко Кирило (Урсус), 3м Яровой Захар і Карагяур Руслан (ДЮСШ).
У віковій категорії 2010-2011 р. н. у вазі 34кг переможцем став Губа Максим (Урсус), на 2 м Погребной Кирило (ДЮСШ), на 3м Калошин Тимофій (Сварожичи);
у вазі 55кг 1 м посів Оленіченко Марк (ДЮСШ), на 2м Толмацький Микита (ДЮСШ), на 3 м Аджиогло Станіслав (Урсус).
Хлопці 2008-2009р.н. виборювали першість в абсолютній ваговій категорії і тут беззаперечним переможцем став Герасименко Артем, на 2м Бочевар Дмитро і 3 м посіли Росляков Микита і Дєрягін Микола, усі вони вихованці Ізмаїльської ДЮСШ.
Окремі грамоти «За волю до перемоги» отримали Тудоран Микола, Філіпов Мирон, Соломикін Артем, Мінковський Олександр, Дічев Микита і Косюга Максим. А наймолодшим учасником змагань став Діденко Даніїл.
Всі переможці і призери були нагороджені грамотами і медалями, а для абсолютної вагової категорії президент федерації дзюдо Сергій Ларшин підготував спеціальні призи.
Дякуємо спортсменам, тренерам і батькам за підтримку і розвиток дзюдо у м. Ізмаїлі!
Дякуємо Силам оборони і ЗСУ за героїчний супротив російській воєнній агресії, за мужність і стійкість, завдяки чому ми маємо можливість продовжувати тренування і брати участь у змаганнях!
Віримо у Перемогу! Слава Україні!


Загрузка...