Педіатричне відділення КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня» обслуговує дитяче населення м.Ізмаїл, Ізмаїльського та інших районів півдня Одеської області

Педіатричне відділення  КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня» обслуговує дитяче населення м.Ізмаїл, Ізмаїльського та інших районів півдня Одеської області
Педіатричне відділення КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня» обслуговує дитяче населення м.Ізмаїл, Ізмаїльського та інших районів півдня Одеської області, які потребують надання медичної допомоги, в тому числі ВПО.
Відділення має 40 ліжок і 2 палати інтенсивної терапії на 4 ліжка.
У відділенні працюють 8 лікарів (в тому числі, 3 з вищою категорією), які надають цілодобову екстрену медичну допомогу хворим з різними патологіями.
Відділення повністю укомплектоване кваліфікованим середнім та молодшим медичним персоналом.
Цілодобово працює рентген-, КТ- та УЗД-кабінети.
Лабораторні дослідження проводяться у повному обсязі за потребою в режимі 24/7.
В межах реформування міської системи охорони здоров'я капітально відремонтовано два блоки педіатрії (для немовлят та підлітковий).
Сучасні енергозберігаючі технології, що застосовані для освітлення, зменшили споживання електроенергії у 2,5. У відділенні є резервні джерела енергопостачання.
В відділенні встановлено централізовану вентиляцію з можливістю клімат-контролю.
Палати у відділенні для немовлят розраховані на двох дітей та двох дорослих, а в підлітковому – на 2-3 особи.
У кожній палаті є гаряче та холодне водопостачання, нові меблі (в тому числі, сучасні ліжка зі зручними матрацами) та комплекти постільної білизни, а також встановлено жалюзі.
У відділенні облаштовано три палати з душовими кабінами та сан. вузлами.
У відділенні є гардеробна кімната, їдальня з холодильниками, мікрохвильовими печами, електрочайниками, електричним підігрівом для пляшок, з плазмовим телевізором, а також пральна машина з сушкою, душова кімната для підлітків з електричними бойлерами.
Палати інтенсивної терапії оснащені усім необхідним обладнанням (апарати ШВЛ, інфузійні насоси, дитячий електровідсмоктувач, монітори для ліжка пацієнта та ін.) для надання екстреної допомоги тяжкохворим.
Відділення функціонує у постійному контакті з дільничними педіатрами та вузькими спеціалістами, з лікарями інфекційного та ЛОР відділень.
Завдяки послугам телемедицини з ООДКЛ м.Одеса в режимі 24/7 можливо отримати кваліфіковану консультацію обласних фахівців.
За потребою здійснюється виклик дитячої реанімаційної бригади з ООДКЛ м.Одеса, або власним спеціалізованим транспортом діти доставляються до обласного центру.
За 2022 рік надійшло 1248 хворих, з них 434 – мешканці району.
Середня тривалість знаходження хворих в відділені 5-7 діб


Загрузка...