Причетність військових одеської бригади до розстрілу поліцейського на Вінниччині спростували

Причетність військових одеської бригади до розстрілу поліцейського на Вінниччині спростували

Сьогодні, 20 квітня, близько другої години ночі у  Гайсинському районі Вінницької області невідомі відкрили вогонь по поліцейських, від чого один з них загинув, інший отримав поранення. Про це повідомили у ГУНП в Одеській області, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Зазначається, що працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору, а якому були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький, його напарник був поранений. 

Максиму було 20 років. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора року віддано служив у секторі реагування патрульної поліції. Без єдиного сина залишились батьки.

На території Вінницької та Одеської областей було введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування було  розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Зазначимо, що соцмережами активно почала поширюватись інформація про причетність до вбивства правоохоронця військовослужбовців 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. На цю інформацію оперативно відреагували у пресслужбі Командування військ оперативного командування «Південь», де повідомили, що підозрювані у вчиненні злочину особи, вже понад рік не мають відношення до 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу.

Також в ОК «Південь» наголосили, що докладаються усі зусилля, аби сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість й закликали усіх, хто володіє інформацією про підозрюваних, повідомити правоохоронні органи.



Загрузка...