В день обстрілу, який привів до трагедії, в Одесі із візитом перебувала норвезька делегація на чолі з послом (фото)

В день обстрілу, який привів до трагедії, в Одесі із візитом перебувала норвезька делегація на чолі з послом (фото)

Дипломатична місія на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Норвегії в Україні пані Хеленою Санд Андерсен прибула до Одеси для того, щоб обговорити підтримку у відновленні нашого міста.

Про це повідомили в Одеській міськради.

Під час зустрічі з представниками Одеської міської ради дипломатка пані Хелене Санд Андерсен висловила співчуття у зв’язку із трагедією. Вона зазначила, що народ Норвегії співпереживає українцям, тому надає всебічну підтримку. Сан Андерсен підкреслила, що Норвегія також межує з росією та на прикладі України бачить всі загрози такого сусідства.

Хелене Санд Андерсен

Для Норвегії є тільки один можливий результат цієї війни – це перемога України. І Одеса вже має ознаки української перемоги, адже має незламних людей, які довели свою спроможність зупинити ворога з моря. Наразі Одеса є важливою ланкою для відновлення та стабілізації економіки України, – сказала пані Посол.

Дипломатка проінформувала, що Норвегія разом з Великою Британією має наміри об’єднати зусилля з Україною заради збільшення морського потенціалу Одеси та спроможності трьох держав.



Загрузка...