Які дороги Саф’янівської громади було відремонтовано минулого року

Які дороги Саф’янівської громади було відремонтовано минулого року

У 202З роцi управлiння ЖКГ Саф’янiвськоi сiльськоi громади закупило для власних потреб екскаватор. Ще один господарство отримало від проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Про це у своєму річному звіті розповіла голова громади Наталія Тодорова, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Texніка використовувалася для проведення peмонту системи водопостачання, лiквiдацiї стихiйних смiттезвалищ, лiквiдацiї аварiйних булiвель, розчистки дорiг, планування та благоустрою територiй.

Зокрема, управлiнням ЖКГ органiзовано ремонт аварiйної частини школи в селі Озерне. Зазначається, що у цьому закладі навчається бiльше 800 дiтей.

Окрім цього, протягом минулого року Служба господарського забезпечення управлiння ЖКГ провела ремонтні роботи комунальних доріг у кількох селах.

Так, у Кам’янці відремонтовано дорогу вiд села до цвинтаря (протяжність – 1 км), а також дорожнє полотно на вулицях Центральна (3,2 км), Успенська (2,9 км), Татарбунарська (3 км), Бессарабська (3,1 км) та Миру. У Озерному проведено ремонт на вулиці Ізмаїльській (2 км) та на перехресті вулиць Лиманської і Дружби. В селі Багате комунальники працювали по вулицях Миру, Соборна і Благодатна. В Утконосівці – по вулицях Спортивна, Михайлiвська, Лиманська, Незалежностi (вiд Парковоi до Пiвденноi) та Миру (перехрестя вiд Бессарабськоi до Iзмаiльськоi). В адмінцентрі громади – Саф’янах – відремонтовано вулицi Грушевського, Красиву та Ярослава Мудрого.

Для проведення ремонту дорожнього покриття було придбано 329,65 тонн асфальтобетону, 102,45 тонни щебню, 40 тонн вiдсiву та 2,65 тонни бiтумної емульсії.



Загрузка...