Трюк з яблуком, який перетворить котлетний фарш у суцільну ніжність
Кожна господиня знає свій секрет приготування апетитних та пишних котлет. Але не всім відомо, який інгредієнт робить фарш по-справжньому соковитим та ніжними.
Хтось додає трохи води, молока, овочі, а лише одиниці знають, що варто до фаршу додати яблука з цукром. Про цю хитрість розповість Gazeta.ua.
З такими інгредієнтами котлети гарантовано вийдуть соковитими та неймовірно смачними.
Яблуко дозволяє не тільки зробити м'ясну страву соковитою, але й надати особливого відтінку смаку. Всі помітять, що котлети вийшли незвичайними та дуже смачними, але навряд чи хтось здогадається про те, що ви додали саме цей фрукт.
Як додати яблуко у фарш
Фрукт миємо та очищаємо від шкірки та серединки. Тремо на тертці і додаємо до фаршу.
Потім додаємо цукор. Його основне завдання полягає у створенні скоринки та додаткової соковитості, а також покращення смакових якостей.
Якщо використовуватимете кислі яблука, то половини чайної ложки цукру буде цілком достатньо для пів кілограма фаршу.






