Салат-сюрприз на Різдво: рідні та гості будуть у захваті

Салат-сюрприз на Різдво: рідні та гості будуть у захваті

Свіжими ягодами у розпал зими сьогодні нікого не здивуєш. Вони продаються в супермаркетах цілий рік, як і заморожені.

Для декору страви їх потрібно зовсім небагато. Для салату, рецептом якого з читачами «ФАКТІВ» поділилася кулінарка Елла Іванова, підійдуть і заморожені ягоди.

Вже сьогодні варто придивитися до святкових рецептів.

— Приготуємо смачний та ароматний салат, — каже Елла Іванова. — Буряк та малина — незвичайне поєднання. Готується смаколик дуже просто. Гості будуть у захваті. Подавайте їжу естетично. Виявляйте креативність.

 

Святковий буряковий салат

3 буряки (відварюємо або запікаємо в духовці)

Малина (кількість до смаку)

Для соусу 

кілька ягід малини

1−2 столові ложки олії

Сіль

Перець

1 чайна ложка яблучного оцту або соку лимона (апельсина) 

Запечені або відварені буряки порізати на тонкі слайси. Замаринувати в суміші лимонного соку (або яблучного оцту) з олією, перцем та сіллю, хвилин п'ятнадцять.

Декорувати ягодами малини та свіжою зеленню.

І смачного вам та вашим близьким!



Загрузка...