Швидкий перекус для обіду чи вечері: як смачно поєднати в лаваші курку з гуакамоле

Швидкий перекус для обіду чи вечері: як смачно поєднати в лаваші курку з гуакамоле

Якщо думаєте, що швидко приготувати в обідню пору, спробуйте мексиканські тако.

Це ідеальний перекус, коли обмаль часу і хочеться чогось ситного.

Мексиканські тако легко готувати вдома. Потрібно лише мати кілька інгредієнтів.

Мексиканські тако

Інгредієнти:

куряче філе або філе стегна - 500 г

спеції (копчена паприка, сіль, перець, сушений часник) - по 1 ч. л.

оливкова олія

лайм - 1 шт

авокадо - 1 шт

помідор - 300 г

кукурудза - 1 баночка

кукурудзяні тако - 1 упаковка

Як приготувати

Курку маринуємо в спеціях, додаємо сік лайму та трішки оливкової олії. Перемішуємо і залишаємо відпочити.

Поки готуємо гуакамоле: половинку авокадо нарізаємо кубиками, іншу розминаємо виделкою. Додаємо дрібно нарізаний помідор і заправляємо соком лайму, оливковою олією та перцем. Перемішуємо - і готово.

Курку смажимо на сильному вогні до золотистої скоринки, після цього розділяємо на шматочки.

Тортилью злегка прогріваємо і підсушуємо на решітці.

Викладаємо спочатку курку, потім гуакамоле.

З кукурудзою ці тако стають по-справжньому мексиканські, яскраві й із легкою солодкою ноткою. Щедро викладаємо її зверху, додаємо тоненькі слайси чилі - і смакує неймовірно.



Загрузка...