Незвичайний глінтвейн із білого вина: просто і швидк
Зазвичай глінтвейн готують на основі червоного вина. Цей напій смачний та ароматний. На різдвяних ярмарках він ще й зігріваючий, якщо надворі мороз.
Подавайте глінтвейн гарячим, прикрасивши скибкою апельсина або лимона, а також паличкою кориці. Це красиво та атмосферно.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» незвичайним рецептом глінтвейну на основі білого вина. Цей рецепт напевно буде доречним під час зимових свят. Прянощі додавайте на свій смак, обираючи ті, які любите, і в тій кількості, яка подобається.
Глінтвейн на основі білого вина
Готуємо ароматний сироп, додавши до 200 грамів киплячої води такі інгредієнти:
- 100 г цукру
- Паличка кориці
- Бадьян
- Гвоздика
- 200 г апельсинового соку
- Апельсин
- Груша
- Імбир
- Цедра апельсина
- Журавлина
Потім цю суміш доповнюємо білим вином (знадобиться одна пляшка білого вина).
Добре процідити, щоб пити глінтвейн було зручно.
І смачного вам та вашим близьким і рідним!






