Незвичайний глінтвейн із білого вина: просто і швидк

Незвичайний глінтвейн із білого вина: просто і швидк

Зазвичай глінтвейн готують на основі червоного вина. Цей напій смачний та ароматний. На різдвяних ярмарках він ще й зігріваючий, якщо надворі мороз.

Подавайте глінтвейн гарячим, прикрасивши скибкою апельсина або лимона, а також паличкою кориці. Це красиво та атмосферно.

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» незвичайним рецептом глінтвейну на основі білого вина. Цей рецепт напевно буде доречним під час зимових свят. Прянощі додавайте на свій смак, обираючи ті, які любите, і в тій кількості, яка подобається.

Глінтвейн на основі білого вина

Готуємо ароматний сироп, додавши до 200 грамів киплячої води такі інгредієнти: 

  • 100 г цукру
  • Паличка кориці
  • Бадьян
  • Гвоздика
  • 200 г апельсинового соку
  • Апельсин
  • Груша
  • Імбир
  • Цедра апельсина
  • Журавлина

Потім цю суміш доповнюємо білим вином (знадобиться одна пляшка білого вина).

Добре процідити, щоб пити глінтвейн було зручно.

І смачного вам та вашим близьким і рідним!



Загрузка...