Цибуля, маринована з буряком: рецепт універсальної закуски
Cегодня в 11:09
Страва виходить ароматною, гарною і дуже просто готується.
Інгредієнти
-
цибуля — 200 г
-
буряк — 400 г
Маринад
-
вода — 300 мл
-
цукор — 5 ст. л.
-
яблучний оцет — 100 мл
-
лавровий лист — 1 шт.
-
перець духмяний горошком — 4 шт.
-
сіль — 1 ч. л.
Приготування
-
Цибулю та буряк очистьте і помийте.
-
Цибулю наріжте півкільцями, буряк — тонкими пластинами. Заповніть банку або ємність овочами, викладаючи їх шарами, чергуючи цибулю і буряк.
-
До сотейника влийте воду, додайте цукор, сіль, яблучний оцет, лавровий лист, духмяний перець горошком, доведіть до кипіння, прокип’ятіть одну хвилину та залийте цим маринадом цибулю і буряк.
-
Остудіть за кімнатної температури та поставте до холодильника. Через годину страва буде готова.
Поради
-
За бажанням можна додати приправу для маринування.
Загрузка...






