Хіт осені — грибний тарт: просто, швидко та дуже смачно
Cегодня в 11:26
Фудблогерка nata. cooking, яка раніше розповідала про приготування сезонного кіша з гарбузом та куркою, поділилася рецептом випічки, також сезонної — з грибами.
Про те, як приготувати смачний грибний тарт, вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі.
Інгредієнти:
- 400 г листкового тіста;
 - 400−500 г печериць;
 - 1 цибулина;
 - 100 г моцарели;
 - сіль, перець;
 - зелень/ароматні трави;
 - 1 жовток.
 
Приготування:
- Розігріти пательню з олією та обсмажити цибулю до м'якості, додати гриби та тушкувати, доки зайва рідина не випрарується.
 - Додати до грибів та цибулю спеції та зелень за бажанням.
 - Розморожене листкове тісто трохи розкачати та викласти на деко, зробивши надрізі з боків та проколовши середину виделкою.
 - На тісто викласти моцарелу, гриби з цибулею та додати ароматні трави.
 - Бортики тіста змастити жовтком.
 - Запікати в духовці, розігрітій приблизно до 200 °C протягом 20 хвилин — до румʼяності.
 - Джерело: fakty.ua
 
 Загрузка... 
    
 
     






