Хіт осені — грибний тарт: просто, швидко та дуже смачно

Хіт осені — грибний тарт: просто, швидко та дуже смачно

Фудблогерка nata. cooking, яка раніше розповідала про приготування сезонного кіша з гарбузом та куркою, поділилася рецептом випічки, також сезонної — з грибами.

Про те, як приготувати смачний грибний тарт, вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі.

Інгредієнти:

  • 400 г листкового тіста;
  • 400−500 г печериць;
  • 1 цибулина;
  • 100 г моцарели;
  • сіль, перець;
  • зелень/ароматні трави;
  • 1 жовток.

Приготування: 

  • Розігріти пательню з олією та обсмажити цибулю до м'якості, додати гриби та тушкувати, доки зайва рідина не випрарується.
  • Додати до грибів та цибулю спеції та зелень за бажанням.
  • Розморожене листкове тісто трохи розкачати та викласти на деко, зробивши надрізі з боків та проколовши середину виделкою.
  • На тісто викласти моцарелу, гриби з цибулею та додати ароматні трави.
  • Бортики тіста змастити жовтком.
  • Запікати в духовці, розігрітій приблизно до 200 °C протягом 20 хвилин — до румʼяності.
  • Джерело: fakty.ua


Загрузка...