Деруни по-новому: рецепт із ніжним соусом, що здивує кожного

Деруни по-новому: рецепт із ніжним соусом, що здивує кожного

Деруни - традиційна українська страва з тертої картоплі, яку легко приготувати вдома. Ділимось також простим способом приготування ніжного соусу, що вдало підкреслить смак страви.

Про це повідомляє посилання на YouTube-канал фудблогерки Марії Макарчук.

Рецепт дерунів з соусом

Інгредієнти:

  • картопля - 1 кг
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • часник - 3 зубки
  • яйця - 4 шт.
  • борошно - 4 ст. л з гіркою
  • сіль та перець
  • олія - для смаження

Для соусу знадобиться:

  • кисломолочний сир - 300 г
  • сметана - 150 г
  • фета (за бажанням) - 100 г
  • кріп

Спосіб приготування

Почистіть всі овочі та натріть. Додайте у миску з натертими овочами яйця, часник, спеції, борошно та перемішайте.

Деруни по-новому: рецепт із ніжним соусом, що здивує кожногоПриготування смачних дерунів (фото: кадр з відео)

На розігріту сковорідку влийте олію та викладіть смажитись деруни. Обсмажуйте з обох сторін до золотистої скоринки.

Деруни по-новому: рецепт із ніжним соусом, що здивує кожногоПриготування смачних дерунів (фото: кадр з відео)

Для соусу до сиру додайте сметану, фету, кріп та спеції. Ретельно перемішайте у соус готовий.

Викладіть на тарілку деруни, зверху змастіть соусом і можна їсти.

Деруни по-новому: рецепт із ніжним соусом, що здивує кожногоСмачні деруни з соусом (фото: кадр з відео)

Джерело: www.rbc.ua



Загрузка...