Кабачкова аджика: бюджетний рецепт з неймовірно багатим смаком
6 сентября в 11:49
Варіації на тему аджики завоювали міцні позиції в домашньому консервуванні. Яких тільки різновиди соусів не вигадали наші господині! Наприклад, аджика з кабачків гарна і доступністю продуктів, і м'яким пікантним смаком, і вітамінним складом. Така аджика дуже смакуватиме вам взимку до будь-яких страв, ділиться кулінарка Людмила Чеглакова.
Складники:
- 3 кг кабачків
- 500 г моркви
- 500 г солодкого перцю
- 1,5 кг помідорів
- 100 г цукру
- 2 столові ложки молотого перцю чилі
- 200 мл олії
- 100 мл отцу 9%
- 2,5 столові ложки солі (сіль не спішіть класти всю, пробуйте на смак)
- 3 головки часника (можна більше)
Приготування:
Овочі перемолоти на м'ясорубку, додати сіль, цукор, гострий перець, олію, перемішати і варити 35−40 хвилин. Додати вичавлений часник і проварити ще 5 хвилин. Додати оцет, перемішати, проварити ще пару хвилин, розкласти по чистим, стерилізованим банкам і закатати.
Загрузка...