Кабачкова аджика: бюджетний рецепт з неймовірно багатим смаком

Кабачкова аджика: бюджетний рецепт з неймовірно багатим смаком

Варіації на тему аджики завоювали міцні позиції в домашньому консервуванні. Яких тільки різновиди соусів не вигадали наші господині! Наприклад, аджика з кабачків гарна і доступністю продуктів, і м'яким пікантним смаком, і вітамінним складом. Така аджика дуже смакуватиме вам взимку до будь-яких страв, ділиться кулінарка Людмила Чеглакова.

Складники:

  • 3 кг кабачків
  • 500 г моркви
  • 500 г солодкого перцю
  • 1,5 кг помідорів
  • 100 г цукру
  • 2 столові ложки молотого перцю чилі
  • 200 мл олії
  • 100 мл отцу 9%
  • 2,5 столові ложки солі (сіль не спішіть класти всю, пробуйте на смак)
  • 3 головки часника (можна більше)

Приготування:

Овочі перемолоти на м'ясорубку, додати сіль, цукор, гострий перець, олію, перемішати і варити 35−40 хвилин. Додати вичавлений часник і проварити ще 5 хвилин. Додати оцет, перемішати, проварити ще пару хвилин, розкласти по чистим, стерилізованим банкам і закатати.

Джерело: fakty.ua

 



Загрузка...