Зникнуть ще до холодів: як приготувати кабачки по-корейськи на зиму

Зникнуть ще до холодів: як приготувати кабачки по-корейськи на зиму

Цей рецепт - справжня знахідка для тих, у кого не вродили огірки. Фігурні кабачки по-корейськи сподобаються усім без винятку. Завдяки маринаду з яблучного оцту, приправ і овочів, вони виходять хрумкими, соковитими та ароматними - ідеальні до м'яса, картоплі або як самостійна закуска.

"Якщо не вродили огірки - не біда. Ці кабачки зникнуть із банок ще до зими. Це мій улюблений рецепт", - каже фудблогерка Юлія Чумак.

Фігурні кабачки по-корейськи

Інгредієнти:

2 кг молодих кабачків

150 г яблучного оцту

50 г рослинної олії

1 ст. л. солі

50 г цукру

1 велика морква (натерти на тертці для корейської моркви)

1 велика цибулина (нарізати пір'ям)

6-7 зубчиків часнику (пропустити через прес або дрібно порізати)

25 г приправи до корейської моркви

Як приготувати:

Підготуйте кабачки - наріжте їх фігурно за допомогою овочерізки (хвилястою або зубчастою формою) або звичайним ножем - соломкою чи півкільцями.

Моркву натріть, як на салат по-корейськи, цибулю - півкільцями. Змішайте овочі з давленим часником. Додайте, сіль, цукор приправу до моркви по-корейськи і відставте на 3-4 години, щоб кабачки добре пустили сік.

Після того додайте яблучний оцет та олію. Перемішайте і розкладіть по банках. Тим розсолом що залишився, долийте до верха ті банки де не вистачає соку.

Стерилізуйте банки 20 хв, витягніть з води і закрутіть кришками.

Порада: щоб кабачки мали гарний хрум, не натирайте їх занадто дрібно та не залишайте надовго в маринаді перед закаткою.

Джерело: gazeta



Загрузка...