Близькі таку намазку неодмінно оцінять: як її приготувати з кабачків

Близькі таку намазку неодмінно оцінять: як її приготувати з кабачків

Гармонійне поєднання свіжості та кремової текстури

Кабачок — ніжний і універсальний овоч, який часто використовують у різних стравах. З нього готують супи, салати, запіканки, а також навіть оригінальні сирники.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачну і легку намазку з кабачка — ідеальну закуску для бутербродів або тостів. Вона швидка в приготуванні та чудово підходить для щоденного меню. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "an.cookbook".

Як приготувати намазку з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачок – 800 г (1 великий або 2 середніх);
  • цибуля – 1 шт.;
  • плавлений сирок – 2 шт.;
  • кріп – за смаком;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком;
  • часник – 2 зубчики;
  • Спосіб приготування:

    1. Обсмажити цибулю на маленькому вогні до прозорості.
    2. Додати нарізаний кубиками кабачок і тушкувати.
    3. Посолити та поперчити, коли кабачок пустить сік.
    4. Додати подрібнений часник і тушкувати до м’якості.
    5. Збити овочі в блендері разом із плавленим сирком і кропом до однорідної маси.
    6. Перекласти намазку в посуд і охолодити в холодильнику мінімум годину
    7. Джерело: smak.telegraf.com.u


Загрузка...