Сніданок вихідного дня: як легко приготувати ідеальний боул

Сніданок вихідного дня: як легко приготувати ідеальний боул

Сніданок може бути смачним, поживним і візуально апетитним і при цьому не потребує багато часу та зусиль його готувати.

Ідеальний боул - це тарілка, в якій гармонійно поєднуються білки, корисні жири, клітковина та повільні вуглеводи.

Такий старт дня допоможе зберегти енергію, підтримати м'язи й уникнути перекусів до обіду.

"Боул, який одночасно і про красу, і про користь. Білки, жири, клітковина та складні вуглеводи - усе на одній тарілці. Такий сніданок тримає ситість до самого обіду", - пише блогерка Вікторія Королівська і ділиться смачним рецептом.

Боул

Інгредієнти

Лосось запечений - 50 г

Авокадо - 30 г

Яйце варене - 1 шт

Кіноа варена - 50 г

Помідори чері - 60 г

Шпинат свіжий - 30 г

Соус: 1 ч.л. йогурту 2,5% + гірчиця

Як приготувати

Запекти рибу з улюбленими спеціями. Відварити кіноа. На тарілку викласти шпинат, полити соусом, додати рибу, рідко зварені яйця, помідори, авокадо та кіноа.

Чим корисний такий сніданок:

Білок - для м'язів і відчуття ситості: яйце, лосось, кіноа.

Корисні жири - підтримують гормони й красу шкіри. Це авокадо, лосось.

Клітковина - для травлення та стабільного рівня цукру в крові: шпинат, чері, кіноа.

Складні вуглеводи - для енергії на ранок: кіноа.



Загрузка...