Маринована цибуля з кінзою та кетчупом: рецепт закуски, яка ідеально доповнить шашлик
Cегодня в 10:57
Процес приготування маринованої цибулі простий і швидкий, готова вона буде вже через 15-20 хвилин.
Інгредієнти
цибуля фіолетова3 шт.
кетчуп3 ст. л.
оцет (9%)1 ч. л.
гострий соус «Чилі»1 ч. л.
часник1 зубчик
кінза свіжа1 пучок
перець чорний мелений
сіль
-
Цибулю очистьте помийте і наріжте тонкими півкільцями.
-
Часник очистьте та видавіть через прес.
-
Кинзу промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником та наріжте.
-
Викладіть у миску цибулю, кінзу, додайте кетчуп, оцет, соус «Чилі», часник, перець чорний мелений і сіль, потім перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
Поради:
-
Замість фіолетової цибулі можна використовувати цибулю ріпчасту.
-
Кетчуп використовуйте будь-який.
Загрузка...