Маринована цибуля з кінзою та кетчупом: рецепт закуски, яка ідеально доповнить шашлик

Маринована цибуля з кінзою та кетчупом: рецепт закуски, яка ідеально доповнить шашлик

Процес приготування маринованої цибулі простий і швидкий, готова вона буде вже через 15-20 хвилин.

Інгредієнти

цибуля фіолетова3 шт.
кетчуп3 ст. л.
оцет (9%)1 ч. л.
гострий соус «Чилі»1 ч. л.
часник1 зубчик
кінза свіжа1 пучок
перець чорний мелений
сіль
  1. Цибулю очистьте помийте і наріжте тонкими півкільцями.

  2. Часник очистьте та видавіть через прес.

  3. Кинзу промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником та наріжте.

  4. Викладіть у миску цибулю, кінзу, додайте кетчуп, оцет, соус «Чилі», часник, перець чорний мелений і сіль, потім перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.

Поради:

  • Замість фіолетової цибулі можна використовувати цибулю ріпчасту.

  • Кетчуп використовуйте будь-який.



Загрузка...