Будьте обережними, купуючи морозиво в цій країні: в чому небезпека

Будьте обережними, купуючи морозиво в цій країні: в чому небезпека

Для багатьох туристів однією із візитівок Італії є знаменитий заморожений десерт джелато, яким місцевим жителям щастить їсти протягом всього року. Однак нерідко туристи потрапляють на гачок нечесних торговців і виявляються обдуреними, отримавши "несправжнє морозиво" за завищеною ціною. 

 Особливо часто таке трапляється в жвавих туристичних містечках на кшталт Риму або Венеції. Кулінарні експерти з The Kitchn звертають увагу, що класичне джелато "збивається набагато повільніше, внаслідок чого воно вбирає менше повітря і стає щільнішим за морозиво".

Подорожувальникам радять простий спосіб розпізнати підроблене джелато – якщо колір морозива особливо яскравий, це, як правило, ознака того, що ви купуєте "фейкове" джелато. Класичне джелато в Італії переважно бліде, оскільки виробники не використовують штучні харчові барвники в процесі приготування. Туристам також радять не полінитися і звернутися за допомогою до Google або до Tripadvisor. На цих платформах в мережах ви можете знайти джелатерію з високими рейтингами.
Джерело: comments.ua



Загрузка...