Як приготувати соковиті ребра з овочами: рецепт, який підкорить серця гостей

Як приготувати соковиті ребра з овочами: рецепт, який підкорить серця гостей

Святковий стіл завжди хочеться прикрасити стравою, яка вразить усіх своєю презентацією, ароматом і неповторним смаком.

Запечені ребра з овочами за рецептом суперфіналістки Мастершеф Ольги Рябенко - саме такий варіант.

"Ця страва справжнє свято для любителів соковитого м'яса та ароматних овочів. Ребра виходять настільки ніжними, що буквально тануть у роті, а овочі насичуються соками м'яса й прянощами, створюючи ідеальний гарнір. Спробуйте, і ця страва стане вашою улюбленою", - каже Ольга Рябенко.

Запечені ребра з овочами

Інгредієнти:

Ребра свинячі - 1-1,5 кг;

Картопля - 600 г;

Цибуля - 1 шт;

Перець солодкий - 1 шт;

Маринад:

Часник - 3-4 зубчика;

Олія - 150 мл;

Соєвий соус - 60 мл;

Мед - 1 ст.л;

Спеції для мʼяса - 1 ст.л;

Паприка копчена - 1 ст.л.

Як приготувати

Змішати всі інгредієнти для маринаду.

Ребра залити маринадом і залишити маринуватися на 2 години або на ніч.

Картоплю почистити та нарізати кубиком.

Нарізати перець та цибулю.

Ребра викласти в круглу форму і закріпити шпажками.

Овочі викласти в маринад де було мʼясо та ретельно змішати. Викласти всередину мʼяса.

Накрити фольгою та запікати при 180* 2 години.

Відкрити фольгу, змастити знову маринадом і запікати ще при 210* 20 хвилин до золотавого кольору.

Мандарини створюють особливий настрій і дарують неймовірний аромат під час зимових свят.

Щоб здивувати гостей і додати яскравого акценту до різдвяного чи новорічного столу, спробуйте приготувати десерти з цим соковитим фруктом. Від ніжного крему до вишуканого торта - мандарини стануть головною родзинкою застілля. Gazeta.ua пропонує три десерти з мандаринами, які варто приготувати на свята. Вони підкорять своїм виглядом та смаком.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...