Рецепт котлет з картоплею, болгарським перцем, морквою і цибулею

Рецепт котлет з картоплею, болгарським перцем, морквою і цибулею

Котлети з овочами – це альтернатива улюбленим нами всіма м'ясним котлетам. Якщо до фаршу додати картоплю, болгарський перець, моркву, цибулю і часник, то страва набуде цілковито незвичайного смаку.

Для цього потрібно підготувати всі овочі, перемішати з фаршем і запекти в духовці. Такі котлети виходять повітряними, соковитими та корисними.

Інгредієнти

фарш курячий
500 г
яйце куряче
3 шт.
картопля
2 шт.
морква
1 шт.
перець болгарський
1 шт.
цибуля
1 шт.
часник
2 зубки
перець чорний мелений
сіль
  1. Картоплю очистіть та натріть на великій тертці.
  2. Болгарський перць почистіть, видаливши плодоніжку і насіння. Наріжте маленькими кубиками.
  3. Ріпчасту цибулю і часник очистіть та подрібніть у блендері.
  4. Моркву очистіть та натріть на середній тертці.
  5. З'єднайте в мисці фарш, картоплю, моркву, болгарський перець, цибулю з часником, яйця, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте до однорідності.
  6. Сформуйте великі довгасті котлети. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і ложкою зробіть на них невеликі заглиблення.
  7. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.

Поради:

  • Курячий фарш відбийте, просто кілька разів кинувши з силою в миску.
  • Фарш можна використовувати будь-який.
  • Джерело: tsn.ua


Загрузка...