Ця страва підкорює серця дорослих та дітей: як приготувати соковиті котлети з кабачків та курячого фаршу
Котлети з кабачків, картоплі та курячого філе - це чудова страва, яка з легкістю завоює серця і дорослих, і дітей.
Котлети не тільки смачні, але й корисні, що робить їх ідеальним варіантом для родинного обіду чи вечері.
Комбінація кабачків, картоплі та курячого філе створює неймовірно ніжну текстуру і соковитий смак. Кабачки додають легкості та соковитості, картопля - м'якості, а куряче філе - насиченості. Такий гармонійний смак обов'язково сподобається усім.
Котлети з кабачків
Інгредієнти
кабачки - 2 шт.
картопля - 2 шт.
куряче філе - 1 шт.
яйця - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
манна крупа - 2 ст. л.
часник - 2 зубчики
перець чорний мелений
сіль
кріп свіжий
олія
Як приготувати
Очищені від насіння кабачки натріть на великій тертці. Злегка посоліть та перемішайте. Залишіть на 10 хвилин. Відтисніть сік і викладіть у миску.
Картоплю та цибулю ріпчасту очистіть і натріть на великій тертці. Додайте яйця, перець, сіль, манку і залишити на 15 хвилин.
Куряче філе промийте та наріжте дрібними кубиками. Додайте часник, видавлений через прес, і дрібно нарізаний кріп. Перемішайте.
Потім все з'єднайте та ще раз перемішайте.
На сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте котлетну масу на сковороду та обсмажуйте з двох боків на середньому вогні до золотистого кольору.