Дуже смачно! Так молоду картоплю ви ще не готували - ось в чому, замість води, відварити овоч

Дуже смачно! Так молоду картоплю ви ще не готували - ось в чому, замість води, відварити овоч

Молоду картоплю найчастіше просто відварюють у воді. Зверху на ароматний гарячий овоч можна викласти смажені шкварки, а також багато зелені. Але існує одна значно цікавіша технологія приготування такого продукту.

Ідея приготування молодої картоплі із сметанковою заправкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком healthy_recipes_ira в Instagram.Відварити картоплю потрібно у молоці.

1. Картоплю почистити, викласти у каструлю, залити водою.

2. Спочатку додати кілька духмяних перців, чорний перець горошком, сіль і лаврове листя.

3. Готувати 10 хвилин.

4. Тоді злити воду і доварити в молоці.

5. Коли картопля буде готова додати заправку:

  • огірок
  • багато зелені (кріп+петрушка)
  • сметана
  • сіль/перець
  • трохи молока

6. Влити суміш в готову картоплю.

7. Окремо нарізати зелену цибулю.

8. Тушкувати на малому вогні 3 хвилини.

Джерело: patrioty.org.ua



Загрузка...