Кабачкова запіканка з курячим філе та сиром стане основою літнього обіду: записуйте рецепт

Кабачкова запіканка з курячим філе та сиром стане основою літнього обіду: записуйте рецепт

Кабачкова запіканка - це не лише смачна страва, але й надзвичайно корисна для вашого здоров'я.

Ця страва має низьку калорійність, що робить її ідеальною для тих, хто стежить за своєю вагою або хоче схуднути. Кабачки складаються переважно з води і клітковини, що допомагає відчувати ситість без зайвих калорій.

Приготуйте на обід чи вечерю легку і водночас поживну запіканку, яку "зметуть за хвилини".

Рецептом поділилася фудблогерка з ніком lenna_mazur.

Кабачково-мʼясна запіканка під сиром

Інгредієнти:

кабачки - 2 шт. (800 г)

яйця - 4 шт.

куряче філе - 600 г

сир - 160 г

сметана 15% - 180 г

цибуля - 50 г

часник - 3 зуб.

помідори - 150 г

зелень за смаком

сіль, перець

Як приготувати

У форму для запікання викладаємо нарізаний кружальцями кабачок.

Окремо в посудині збиваємо яйця зі сметаною, солимо, перчимо, додаємо частину натертого сиру і нарізане на шматочки куряче філе. Перемішуємо. Додаємо чавлений часник та дрібно порізану цибулю. Ще раз перемішуємо.

Заливаємо цією сумішшю кабачки. Зверху викладаємо кружальцями помідори та посипаємо улюбленою зеленню і рештою сиру.

Запікаємо у духовці 40-50 хв. при температурі 180 градусів.



Загрузка...