Кабачкову запіканку готують з сиром: покроковий рецепт

Кабачкову запіканку готують з сиром: покроковий рецепт

Піца це завжди смачно, практично, ситно, але не завжди корисно. Коли хочеться щось приготувати з такими ж показниками, але ще й корисне, потрібно використовувати овочі.

Головний літній овоч – це кабачок. Можна напекти оладок, посмажити або тушити, а можна приготувати запіканку, пише pixelinform.

Інгредієнти:

кабачки – 400 гр;

сир – 100 гр;

2 курячі яйця;

сметана – 100 гр;

пшеничне борошно – 150 гр;

зелень;

сода – ½ ч. л;

сіль та перець за смаком.

Як приготувати:

Молодий кабачок достатньо помити і натерти, після чого віджати надлишки соку.

Сир можна натерти на дрібній тертці. Зелень миють та подрібнюють.

Змішуємо соду зі сметаною, даємо постояти 5 хв., а потім додаємо яйця, зелень, сіль та перець, сир, додаємо кабачок і перемішуємо.

Змащуємо у форму для запікання олією, розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо запіканку 40-50 хв.



Загрузка...