Готуємо апетитний лаваш з шинкою та сиром за рецептом Ольги Рябенко
Ця страва для тих, хто шукає нестандартних та оригінальних рецептів. Адже ця проста та водночас апетитна страва вразить кожного.
Деталі приготування лаваша з шинкою та сиром розповіла шеф-кухарка Ольга Рябенко у Instagram.
Ця страва точно виручить, коли треба пригостити несподіваних гостей.
Я дуже люблю страви з лаваша. Вони готуються на швидку руку, дуже смачні та першими розлітаються зі столу. Тож ділюсь ще одним рецептом, який однозначно припаде вам до смаку, – пише Ольга.
Інгредієнти:
- Лаваш круглий – 6-8 шт;
- Шинка – 300 г;
- Яйця – 3 шт;
- Молоко – 400 мл;
- Сир твердий – 130 г;
- Петрушка;
- Сіль, перець;
- Масло і спеції – за бажанням.
Процес приготування:
1. Лаваш згорнути, як на відео і помістити в форму.
2. Шинку розкласти між лавашем.
3. В мисці змішати яйця з молоком.
4. Додати натертий сир та подрібнену петрушку.
5. Довести до смаку сіллю та перцем. За бажанням можна додати ваші улюблені сушені трави.
6. Суміш рівномірно вилити на лаваш і залишити на 10 хв. Можна додати ще шматочки масла.
7. Випікати при температурі 180° протягом 45 хв.