Не відірватися! Як приготувати справжній шашлик з курячих сердець
Курячі серця - їх дещо недооцінюють в повсякденному приготуванні. З них можна приготувати апетитні шашлички. Чому б не зробити їх на вечерю для різноманіття.
Інгредієнти
Для приготування потрібно підготувати такий набір продуктів:
- курячі серця — 1 кг;
- соєвий соус — 2 ст.л.;
- орегано — 1 ч.л.;
- паприка — 1 ч.л.;
- сухий часник — 1 ч.л.;
- цибуля — 1 шт.;
- сіль — 0,5 ч.л.;
- олія — 3 ст.л.;
- лимонний сік — 3 ст.л.
Як приготувати
Серця промийте та відріжте непотрібну бокову частину. Ще раз промийте. Потім залийте окропом. Злийте та приправте серця паприкою, сухим часником , орегано, соєвим соусом, олією, лимонним соком, сіллю. Додайте порізану цибулю.
Перемішайте все разом. Накрийте харчовою плівкою та поставте маринуватися в холодильник на всю ніч. Якщо готуєте на вечерю, то зранку заправте і залиште до вечора.
Серця треба надіти на дерев’яні шпажки. Загорніть в фольгу та відправте в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.
За 5 хвилин до кінця фольгу треба зняти та вже так допекти, щоб вони апетитно виглядали. Смачного!