Простий рецепт до сніданку: як приготувати мініпанкейки з банановою начинкою
Сніданок – найважливіший прийом їжі, який дарує заряд бадьорості на весь день. Тому багато господинь намагаються щодня балувати свою родину незвичними стравами на сніданок, наприклад, млинцями на молоці, сирниками та оладками. theLime підібрав простий рецепт мініпанкейків із банановою начинкою, яким поділилася авторка YouTube-каналу "Спеції та прянощі".
Інгредієнти: яйце (1 шт.), цукор (20 г), борошно (90 г), розпушувач (5 г), молоко (80 г), банан (2 шт.), рослинна олія для смаження.
Приготування:
У глибоку миску розбиваємо яйце, додаємо в нього цукор, перемішуємо вінчиком.
Поступово, у декілька етапів, додаємо просіяне через сито борошно з розпушувачем та молоко, продовжуючи перемішувати.
Повинно вийти однорідне тісто, яке за консистенцією нагадує густу сметану.
Банани промиваємо у проточній воді, очищаємо від шкірки та нарізаємо тонкими кільцями.
Викладаємо їх у підготовлене тісто - так, щоб кожен банан був покритий тістом з усіх боків.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо на неї мініпанкейки. Смажимо на середньому вогні з одного боку, потім перекладаємо на інший.
Подаємо ароматні панкейки з бананом з улюбленим джемом, варенням або згущеним молоком.