Цей рецепт вразить усіх: філе курячого стегна в сирному клярі
26 мая в 09:49
Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко вирішила приготувати апетитну страву.
Цю страву варто приготувати, якщо вам набридли звичні рецепти.
Ділюсь рецептом, що точно урізноманітнить ваше повсякденне меню, – пише Ольга Рябенко.
Інгредієнти:
- Філе курячого стегна – 3 шт;
- Яйця – 3 шт;
- Сіль, перець;
- Часник – 10 г;
- Сир твердий натертий (або пармезан) – 50 г;
- Борошно – 100 г;
- Петрушка – 20 г.
Соус:
- Курячий бульйон (або вода) – 180 мл;
- Масло – 40 г;
- Часник – 10 г;
- Сік лайма (або лимона) – 1 ст.л;
- Петрушка – 10 г.
Процес приготування:
1. Мʼясо відбити, посолити та поперчити.
2. Яйця змішати з часником, сіллю, перцем, петрушкою та натертим сиром.
3. Мʼясо обваляти в борошні, потім в клярі, й смажити до золотавого кольору.
4. Прибрати мʼясо з пательні.
5. Влити бульйон, додати часник, сік лайма, нарізану петрушку та масло.
6. Повернути мʼясо в сковорідку та готувати ще 10 хв.
Загрузка...