Готувати їжу в лікарні - щоденна наполеглива і відповідальна праця(фото)

Готувати їжу в лікарні - щоденна наполеглива і відповідальна праця(фото)
Процес лікування неможливо уявити без якісного, своєчасного та дієтичного харчування. Саме тому сьогодні – з вдячністю та повагою – говоримо про працівників харчоблоку Ізмаїльської міської центральної лікарні. Їхню роботу бачить кожен пацієнт - і вона щодня отримує високу оцінку.
Щоденно кухня ІМЦЛ забезпечує харчуванням до 250 осіб. Готують страви за кількома меню, відповідно до 3–5 дієт – залежно від показань і відділення. Усе розпочинається з шостої ранку, щоб уже о дев’ятій сніданок був готовий. Далі – обід о 13:00, вечеря о 18:00, а ще – смачні полуденки: булочки, пончики, пиріжки.
Меню розробляє дієтична сестра, затверджує генеральний директор. Економісти, медична сестра з дієтичного харчування, комірник – усі разом забезпечують злагоджену систему.
Раціони відрізняються: для перинатального центру, хірургічного, дитячого відділення – кожен має своє меню. У реанімаційному відділенні готують страви у подрібненому вигляді – для годування через зонд.
Пацієнти високо цінують цю роботу: до 90% подають заяви на харчування в лікарні. Бо смачно і якісно.
Кухар Наталія Дмитрівна Соловйова працює тут вже 30 років. Признається: найбільше любить готувати гороховий суп. Хоча в її списку улюбленого – і риба, і м’ясо, і макарони, і каші. Бо, як каже пані Наталія: «Коли готуєш з любов’ю – воно смачніше. А значить, корисніше».
Допомагають їй у цій важливій справі Тетяна Семенівна Шпільчук та Тетяна Петрівна Ільєва.
За постачання продуктів відповідає комірник – Тетяна Степанівна Бойченко. Свіжі продукти з коротким терміном зберігання надходять 2–3 рази на тиждень, завдяки системі тендерів та чітким вимогам до постачальників.
Готувати їжу в лікарні - щоденна наполеглива і відповідальна праця. Саме така, яка підсилює процес лікування і допомагає пацієнтам швидше одужувати.
На зображенні може бути: 1 особа
На зображенні може бути: текст
На зображенні може бути: текст
 


Загрузка...