У Тисі виявили тіло чергового потопельника

У Тисі виявили тіло чергового потопельника

Від початку 2024 року на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону, по обидва боки річкової ділянки кордону, виявлено тіла семи чоловіків, які намагались незаконно подолати Тису.

Закарпатські прикордонники затримали групу осіб, які планували в обхід пунктів пропуску потрапити в Румунію, а їхні румунські колеги виявили на березі Тиси тіло чоловіка, який, можливо, теж намагався незаконно перетнути кордон. Про це в понеділок, 6 травня, повідомили в Держприкоржонслужбі України.

Шістьох чоловіків, які намагалися нелегально потрапити в Румунію, виявили за 600 метрів від кордону. Двоє із них виявилися жителями Львівської області, ще двоє жителями Вінницької, по одному - жителями Черкащини і Харківщини.

Усі разом заплатили переправникам 48,5 тисячі доларів.

І ухилянтам, і їхнім помічникам доведеться мати справу із судом.

А чоловікові, тіло якого виявили румунські прикордонники в Тисі, уже ніщо не загрожує. Прикордонники не знають, хто саме загинув, бо документів при чоловікові не знайшли, та й упізнати його буде непросто, оскільки тіло перебувало у воді довго.

Правоохоронці встановлюють особу потопельника.

"Від початку 2024 року на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону, по обидва боки річкової ділянки кордону, виявлено тіла семи чоловіків, які намагались незаконно подолати Тису. Зазначимо, що від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України це вже двадцять п’ятий випадок виявлення тіла чоловічої статі на річковій ділянці кордону", - йдеться в повідомленні ДПСУ.

Держприкордонслужба просить охочих незаконно покинути територію України не ризикувати своїм життям і здоров’ям.

"Глибина річки Тиса, якою на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону проходить кордон із сусідніми Румунією та Угорщиною, подекуди сягає 5 метрів глибини та 80 метрів ширини", - додають прикордонники.

 
  
 


Загрузка...