Здоровий сніданок: чотири продукти, які не варто їсти вранці

Здоровий сніданок: чотири продукти, які не варто їсти вранці

Вранці багато хто відмовляється від сніданку, бажаючи позбутися зайвих кілограмів. Але це іноді тільки ускладнює проблему з надмірною вагою.

Ранок важливо починати зі здорового сніданку. Про те, які продукти не варто споживати на сніданок, пишеLifestyle Asia.

Крупи з очищених злаків

Злаки містять дуже багато цукру та практично не мають поживних речовин. Наприклад, каша швидкого приготування швидко підвищить рівень цукру в крові. Однак, вона не приносить ніякої користі організму.

Смузі

Не варто починати сніданок зі смузі, не поєднуючи його з будь-якими іншими поживними продуктами. Навіть склянка смузі, особливо якщо в ньому багато фруктів, сприятиме різкому стрибку цукру в крові. А потім – його різкому падінню. Тому спочатку може здатися, що ви наїлися, але через деякий час у вас прокинеться звірячий апетит, що спонукатиме вас з'їсти багато "зайвих" калорій ще до обіду.

Протеїнові батончики

Протеїнові батончики ‒ ще один некорисний сніданок, який упакований і продається як здоровий варіант. Але вони містять дуже багато цукру та мало білка. В основному це додані цукри, що робить цей продукт одним із найгірших у цьому списку.

Фруктовий сік

Фруктові соки також містять велику кількість цукру. Соки багаті на поживні речовини та антиоксиданти, але в них також значно менше клітковини, ніж у цілісних фруктах. Тож краще не варто робити фруктові соки звичним варіантом сніданку.



Загрузка...