Heinz представив каблучку, яку точно захочуть всі фанати кетчупу

Heinz представив каблучку, яку точно захочуть всі фанати кетчупу

Heinz разом з Dentsu Creative Iberia представляє "Приховану коштовність". Мовиться про перстень-дозатор кетчупу, призначений для беззастережних шанувальників бренду.

 

Heinz, бренд-еталон смаку та різноманітності столових соусів, знає, що його шанувальники мають беззастережну любов до його соусів. Від бургерів до картоплі фрі – любителі Heinz не можуть втриматися від того, щоб не додати трохи кетчупу майже до всього, що вони їдять, пише LatinSpots. 

Однак ця любов до кетчупу зіткнулася з проблемами в ресторанах, де шеф-кухарі прийняли політику "антикетчупу", стверджуючи, що їхні страви слід їсти як є, без додавання будь-яких додаткових приправ.

Тому бренд зробив крок вперед, щоб допомогти своїм лояльним споживачам насолоджуватися улюбленим кетчупом навіть у найексклюзивніших місцях, не боячись засудження. Так народилася "Прихована коштовність". Це інноваційне кільце для дозатора кетчупу, розроблене спеціально для справжніх шанувальників Heinz.

Його механізм, розроблений спеціалізованими промисловими інженерами, є багаторазовим та екологічним, оскільки працює з біорозкладними капсулами справжнього кетчупу Heinz. Кільце, яке не тільки дозволяє шанувальникам брати з собою улюблену приправу, куди б вони не пішли, але й пропонує їм можливість додавати її до своїх страв у стриманий та елегантний спосіб, не привертаючи до себе уваги.

Ми в Heinz любимо наших шанувальників так само як вони люблять наш кетчуп. За допомогою "Прихованої коштовності" ми демонструємо наше прагнення пропонувати інноваційні та екологічні рішення, щоб наші лояльні споживачі могли насолоджуватися автентичним смаком Heinz, незалежно від того, де і що вони їдять,
– говорить Джульєта Б. де Лаурентіс, директор з маркетингу The Kraft Heinz Company Iberia.

Дизайн "Прихованої коштовності" вже був протестований з відмінними результатами. Ідея була поширена через соціальні мережі бренду за допомогою серії зображень, на яких рука одного з його шанувальників використовує каблучку для додавання кетчупу до вишуканих страв, супроводжуваних дотепними підписами на кшталт: "Шеф-кухар ніколи б не дозволив тобі покласти Heinz на цю страву. На щастя, йому і не треба про це знати". Кампанія, яка була з ентузіазмом сприйнята громадськістю.





Загрузка...