Медведєв озвучив "російську формулу миру"

Медведєв озвучив "російську формулу миру"

Саме з "російською формулую миру" треба шукати "доброзичливий консенсус" із міжнародним співтовариством, вважає Дмитро Медведєв.

Так звана "м’яка російська формула миру" передбачає капітуляцію України, а також "возз'єднання" її територій з Росією. Про це повідомив заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв в Telegram у четвер, 14 березня.

За словами Медведєва, щоб досягти так званого "консенсусу із міжнародною спільнотою" Україна має оголосити про "повну і беззастережну капітуляцію", "провести демілітаризацію", "відправити у відставку всі конституційні органи влади" та "негайно провести вибори до тимчасового парламенту".

Також він наполягає, щоб країни Заходу визнали "київський політичний режим нацистським" та провели "примусову денацифікацію всіх органів влади" під контролем ООН.

Крім того, Медведєва вважає, що Україна начебто має виплати компенсації Росії, зокрема, відшкодування родичам вбитих росіян і "офіційно визнати, що вся територія України – це територія Російської Федерації". У свою чергу ООН має визнати "акт воз’єднання".

"Такою може бути м'яка російська формула миру. Адже це і є компромісна позиція, так? Думаю, саме за нею і можна шукати доброзичливий консенсус із міжнародним співтовариством, включно з англосаксонським світом, проводити продуктивні саміти, розраховуючи на взаєморозуміння наших близьких друзів – західних партнерів", – цинічно додав Дмитро Медведєв.



Загрузка...