Дрон атакував будівлю ФСБ в Бєлгороді: свіжі фото "бавовни"

Дрон атакував будівлю ФСБ в Бєлгороді: свіжі фото "бавовни"

Сьогодні в Бєлгород завітали безпілотники, про вибухи та роботу ППО повідомляли місцеві мешканці. Один з безпілотників атакував будівлю регіонального управління ФСБ.

Фото та повідомлення про це почали поширювати російські Telegram-канали.

В повідомленнях вказано, що безпілотник атакував будівлю регіонального управління ФСБ у Бєлгороді. За попередніми даними, у будівлі пошкоджено фасад і вибито вікна, проте постраждалих, попередньо, немає.

Інший БпЛА вцілив в багатоквартирний будинок. Губернатор Бєлгорода В'ячеслав Гладков вказував, що постраждалих немає, проте внаслідок вибуху вибито вікна в кількох квартирах, а також пошкоджено фасад і покрівлю будівлі.

Він зауважував, що вибухова хвиля завдала незначних пошкоджень двом освітнім закладам, розташованим поряд. Губернатор Бєлгорода додав, що на місцях працюють оперативні служби.

Місцеві пабліки також писали про удар по Бєлгороду, що прийшовся на Бульвар 1-го Салюту. Після детонації безпілотника в будинку повилітали шибки, проте обійшлося без пожежі. У поряд розташованому ліцеї і дитячому садочку також пошкоджені вікна. В мережі обмінювались результатами удару.

Деякі російські місцеві пабліки з посиланням на Гладкова також писали, що в селі Графівка Шебекинського міського округу працювало ППО. Зауважують, нібито вдалось збити БпЛА літакового типу. Відомо, що частина уламків безпілотника влучила в приватний житловий будинок, там вибило вікна, пошкодження є і всередині будинку, частина уламків приземлилася в городі.

Після цього губернатор Бєлгорода написав, що БпЛА атакував також село Призначне у Прохоровському районі. Там безпілотник впав та детонував, але про постраждалих також не повідомляється. Проте вибух завдав руйнувань двом приватним господарствам: в одному пошкоджено покрівлю, у другому - прибудову та паркан. Також під удар потрапив один легковий автомобіль.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...