У Санкт-Петербурзі дрон влаштував "бавовну"

У Санкт-Петербурзі дрон влаштував "бавовну"

Вранці, 2 березня, у Санкт-Петербурзі пролунав потужний вибух. Повідомляється про "приліт" БПЛА.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

"Потужний вибух пролунав над Санкт-Петербургом. Перед цим жителі чули звук мотора в небі. Очевидці розповіли, що близько 20 хвилин тому побачили в небі яскравий спалах і почули гучний звук вибуху. з одним із будинків. Попередньо, вибиті вікна у квартирі. Про постраждалих не повідомляється. На місці працюють екстрені служби. Офіційної інформації про подію поки немає", - йдеться у повідомленні.

Місцеві мешканці підтвердили факт вибуху.

"Місцеві, які проживають в одному з будинків на Піскарьовському проспекті, повідомляють, що перед тим як пролунав вибух, вони чули звуки, характерні для БПЛА. На кадрах - обстановка у дворі будинку після вибуху. Офіційних коментарів про те, що трапилося, поки не було ", - йдеться у повідомленні.

"Повідомляється, що 100 людей евакуйовано з пошкодженого будинку на Піскарьовському проспекті в Пітері. Постраждалих, попередньо, немає", - пишуть у пабліку.

"Ймовірною ціллю безпілотника, що потрапив у житловий будинок у Санкт-Петербурзі, була нафтобаза Струмки - від місця вибуху до неї менше кілометра. Це північний схід Санкт-Петербурга ", - пишуть в одному з пабліків.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...