Шановні мешканці та гості міста Ізмаїл!

Шановні мешканці та гості міста Ізмаїл!
Внаслідок ракетної атаки російської федерації 29 квітня по рекреаційній зоні міста Одеси загинули та постраждали цивільні особи, зруйновано та пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури.
Російська держава-агресор продовжує кривавий терор проти мирного населення Одещини й неминуче понесе відповідальність за вчинені злочини.
У зв’язку з трагедією, яка сталась і призвела до загибелі людей, розпорядженням в.о.голови, начальника Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олександра Харлова в Одесі та області 30 квітня оголошено траур за загиблими.
У день жалоби на всій території області приспуститимуть Державний прапор України на будинках та спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.
Згідно з розпорядженням, у звʼязку з трагедією, яка сталася та призвела до загибелі людей, будуть внесені відповідні зміни до теле- та радіопередач на регіональному та місцевих рівнях, а також в плани щодо проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань.
Щирі співчуття тим, хто втратив близьких…


Загрузка...