Чергова зустріч у «Хабі стійкості» (фото)

Чергова зустріч у «Хабі стійкості» (фото)
26 квітня 2024 року відбулася чергова зустріч у «Хабі стійкості» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Саф'янівської сільської ради. Артмайстерня «Я - цінність» організовано та проведено психологом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Апостолакі Л. С. Мета Хабу - профілактика стресового стану, пошук ресурсу для самовідновлення через творчість.
За допомогою вправи «Річ із торбинки розкаже про мене» налаштувалися на роботу, познайомилися між собою, підкреслюючи свою унікальність через схожість до обраної речі. Дане заняття було направлене на усвідомлення своєї самоцінності, розуміння та прийняття емоцій, які ми щодня проживаємо. Для визначення внутрішніх опор у самовідновленні учасники спробували нову для них техніку інтуїтивного малювання у поєднанні з бібліотерапією, використовуючи притчу «Кожен знаходить те, що шукає» та мандалу «Насіння зерна» В. Назаревич Вікторія Назаревич .
Вчителі, рефлексуючи, зазначили, що запропонованими техніками вони можуть поповнити особисті скарбнички допомоги для самозбереження і стабілізації емоційного стану.
Можливо, це ілюстрація дерево та текст
На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та книга
На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та книга
На зображенні може бути: 1 особа, навчається та книга
На зображенні може бути: 1 особа та навчається
На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються, книга та стіл
На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та книга
 


Загрузка...