НОВИНИ ГРОМАДИ: АКТИВНІ ВИХІДНІ З АКТИВНОЮ МОЛОДДЮ!

НОВИНИ ГРОМАДИ: АКТИВНІ ВИХІДНІ З АКТИВНОЮ МОЛОДДЮ!
В Ізмаїлі активна молодь та фахівці відділу культури, молоді, туризму та спорту Саф’янівської громади зібралися разом на першому тренінгу з циклу навчання у Школі молодіжних рад.
Метою тренінгу стало ознайомлення учасників із структурою та принципами роботи Молодіжної ради, її завданнями та роллю в реалізації молодіжної політики на місцевому та національному рівнях.
Молодіжної ради в громаді ще немає, тому перед тим, як її створювати, важливо зрозуміти, яка її роль та цілі в контексті молодіжної політики, які основні форми та методи роботи, які механізми впливу Молодіжної ради на розробку та реалізацію молодіжної політики.
Під час тренінгу молодь з Першотравневого, Нової Некрасівки, Багатого та Муравлівки отримала не тільки необхідні знання про Молодіжну раду, а й відпрацювала практичні навички планування та організації заходів, спрямованих на залучення молоді до активного громадського життя.
Мотиваційні та навчальні активності для молоді Саф'янівської громади проходять в межах проєкту «Активна молодь — сильна громада», що реалізує ГО «Центр політичних студій» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
Це тільки перший тренінг, попереду ще багато цікавих навчальних заходів та зустрічей з однодумцями не тільки Одещини, а й інших областей! Тому запрошуємо молодь долучатися і разом будувати молодіжну політику в нашій громаді!


Загрузка...