ДОПОМОГА ЗСУ ВІД ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДОПОМОГА ЗСУ ВІД ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ІЗМАЇЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
2 квітня 2024 року голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев обговорив із своїми першим заступником Сергієм Продановим, заступницями Іриною Холостенко і Мариною Деной, в.о. керівника апарату Ізмаїльської районної державної адміністрації Світланою Тітковой питання допомоги Збройним Силам України з боку територіальних громад Ізмаїльського району.
Ефективна модель територіальної оборони й національного спротиву включає до себе повну взаємодію влади всіх рівнів і розуміння зони своєї відповідальності. Це надійний тил для професійної й добре оснащеної армії, що разом становлять основу нашої сильної держави.
Організація національного спротиву й територіальної оборони в нашій країні відбувається під егідою та безпосереднім керівництвом Збройних Сил України.
З перших днів повномасштабних бойових дій між Україною і РФ значною складовою до зупинення і подолання агресивних дій ворога став внесок не тільки з боку централізованих бюджетних надходжень і допомога держав-партнерів України, а й від місцевих громад.
Під час наради Ірина Холостенко доповіла, що видатки місцевих бюджетів Ізмаїльського району на заходи та роботи з територіальної оборони тільки за І квартал 2024 року склали вже 13073,8 тис. грн, з яких Вилківська міська об’єднана територіальна громада перерахувала 1030 тис. грн, Ізмаїльська міська об’єднана територіальна громада — 10004,4 тис. грн, Саф’янівська сільська об’єднана територіальна громада — 1539,4 тис. грн, Суворовська - 500 тис. грн.
Прямуємо до Перемоги разом!


Загрузка...