Морські прикордонники провели профорієнтаційну зустріч зі студентами Дунайського центру професійної освіти

Морські прикордонники провели профорієнтаційну зустріч зі студентами Дунайського центру професійної освіти

До студентів Дунайського центру професійної освіти завітали військовослужбовці 18 загону Морської Охорони Державної прикордонної служби України. Мета зустрічи – познайомити українських здобувачів освіти зі службою у лавах морських прикордонників, а також запросити випускників цього закладу освіти до подальшого працевлаштування.

Серед присутніх, свою історію розповів й морський прикордонник, який боронив острів Зміїний під час російського вторгнення. Крім того, студенти дізналися й про особливості підписання контракту й подальшого несення служби у лавах Морської Охорони.

Особливості своїх службових завдань продемонструвала бойова медикиня морських прикордонників: жінка базово та на практиці розповіла про алгоритм надання першої домедичної допомоги, а студенти мали змогу відпрацювати деякі навчики прямо в аудиторії.

Як зауважили в адміністрації закладу освіти, подібні заняття є необхідними для молоді, адже є і корисними для студентів, і розширюють їхні профорієнтаційні уявлення.

Усіх бажаючих вступити до лав Морської Охорони прикордонники просять звертатись за наступними номерами телефонів: 068-890-68-63 або 098-266-53-55.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...