Співробітник магазина в Ізмаїлі, який обікрав свого роботодавця, отримав вирок суду

Співробітник магазина в Ізмаїлі, який обікрав свого роботодавця, отримав вирок суду

В жовтні минулого року працівник магазину «Ева», розташованого на проспекті Незалежності в Ізмаїлі, скориставшись нагодою привласнив зі складу два флакона чоловічої туалетної води Versace Man Eau Fraiche. Про це журналісти інформаційної агенції «Юг.Today» дізналися з вироку Ізмаїльського міськрайонного суду від 18 березня.

Вартість 100-мілілітрового флакона вказаної продукції на той час становила 1725 гривень 33 копійки. Тож збитки постраждала сторона оцінила у загальну суму 3450 гривень 66 копійок.

Суд визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на п`ять років. А потім, на підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування покарання з випробуванням строком на один рік.

Тепер порушник має компенсувати державі документально підтверджені витрати на залучення експерта для проведення судових експертиз в сумі 717 гривень.

Викрадену туалетну воду, що була влучена в якості речових доказів, буде повернено уповноваженому представнику потерпілої юридичної особи товариства з обмеженою відповідальністю «Руш».

Підготувала Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...