УВАГА! СТАРТУВАВ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧИХ ІЛЮСТРАЦІЙ

УВАГА! СТАРТУВАВ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС  ДИТЯЧИХ ІЛЮСТРАЦІЙ
Юні ілюстратори, запрошуємо вас взяти участь у новому творчому змаганні - Всеукраїнському конкурсі дитячих ілюстрацій до поезій Тараса Шевченка та Шандора Петефі «Батьківщині», ініціатором проведення якого є посольство Угорщини в Україні.
Розпочався він 1 березня 2024 року, напередодні 210-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка.
У Конкурсі беруть участь діти від 11 до 18 років у 2-х вікових категоріях:
- читачі-учні 5-8 класів;
- читачі-учні 9-11 класів.
Приймаються як індивідуальні, так й колективні роботи, виконані у будь-якій техніці (малюнок, кераміка, вишивка та інше). Один учасник може подати не більше 3-х конкурсних робіт. Малюнок не повинен бути більше формату А3.
Роботи супроводжують листом з коротким повідомленням: назва роботи і проілюстрованого вірша, прізвище, ім’я, по-батькові автора у називному відмінку, повна дата народження, домашня адреса (поштова), контактний телефон для зв’язку (у т.ч. батьків та законних представників), електронна пошта; для колективних робіт треба додати назву гуртка/студії, ПІП і контакти керівника.
Готові роботи потрібно до 31 жовтня 2024 року надіслати до Посольства Угорщини в Україні за адресою: 01901, м. Київ, вул. Рейтарська, 33. Або доставити особисто – у робочі дні, з 09.00 до 17.00.
Посольство повертатиме роботи лише за спеціальним запитом! Якщо є така потреба, оформіть запит та прикріпіть до супровідного листа.
Подробиці — в Положенні на сайті Національної бібліотеки України для дітей: https://chl.kiev.ua/novunu/2024/240229/130/Position.pdf.
Приходьте до бібліотеки, перечитуйте рядки двох геніальних поетів і створіть до них ілюстрації! Переможців конкурсу очікують достойні подарунки і призи.
Перемоги дітям і Україні!


Загрузка...