Команда з Вилківської громади стала призером Чемпіонату України з черлідингу

Команда з Вилківської громади стала призером Чемпіонату України з черлідингу

Вчора до Вилківської громади надійшла чудова новина. Команда «Daemonds» з села Приморське зайняла ІІ місце в престижному та серйозному змаганні – на Чемпіонаті України з черлідингу. Змагання відбулися 14 квітня у Львові, в яких взяли участь понад тисячу спортсменів з різних регіонів України.  Про це повідомив виконавчий комітет Вилківської міської ради, передає “Бессарабія INFORM”.

Керівництво громади вітає дівчат з команди «Daemonds»: Ксенію Тарасову, Ганну Тарасову, Марину  Волкову, Римму Константинову, Олександру Руських.

«Бажаємо бути на висоті своїх можливостей, своїх талантів і майстерності! Бажаємо нових яскравих досягнень і успіхів, нехай всі вершини підкорюються легко, а ентузіазм і вдача будуть з вами назавжди! Нехай ця перемога буде мотивацією для участі в нових конкурсах і змаганнях! 

 Дякуємо тренеру команди Гусак Ользі Олександрівні  за  велику роботу і підтримку наших спортсменів, за виховання  любові до спорту і блискучі результати!» – підкреслили у виконавчому комітеті.

Команда з Вилківської громади стала призером Чемпіонату України  з черлідингу

Довідково. Черлідинг – це видовищне поєднання акробатики, гімнастики і танцю. Але не слід забувати, що це насамперед спорт. Тому дотримання правил під час тренувань та змагань повинно бути на першому місці – задля безпеки самих спортсменів.

Команда з Вилківської громади стала призером Чемпіонату України  з черлідингу

Джерело: bessarabiainform.com

 



Загрузка...