Поліцейські повідомили про підозру жителю Білгород-Дністровського району в оборудках з металобрухтом

Поліцейські повідомили про підозру жителю Білгород-Дністровського району в оборудках з металобрухтом

Правопорушнику загрожує від штрафу до обмеження волі за незаконні операції з ломом чорного металу.

Поліцейські встановили, що житель Татарбунар, не маючи передбаченої законом державної реєстрації й дозволу, їздив на фургоні по місту та скуповував у громадян брухт. Викрили правопорушника під час незаконного придбання у місцевої жінки лом чорних металів вагою майже 250 кг по менш ніж дві гривні за кілограм. Його чоловік планував збути за більш вигідною ціною.

У якості речових доказів правоохоронці вилучили у громадянина автівку з металобрухтом, яку на час досудового розслідування помістили на арештмайданчик.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частиною 1 статті 213 Кримінального кодексу України. Йдеться про здійснення прийому брухту чорних металів фізичною особою, відомості про яку не включено до переліку суб`єктів господарювання, що здійснюють операції з металобрухтом, та організацію незаконного пункту прийому, схову та збуту металобрухту. Відповідно до санкції статті, правопорушнику загрожує штраф від 25,5 до 34 тис. грн або виправні роботи на строк до двох років, або пробаційний нагляд на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк», - прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини



Загрузка...