Цю закуску з’їдають першою: простий рецепт святкового смаколика
Переможець кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезинський (Пава) не любить складних рецептів. Але це ніяк не впливає на якість та смак приготованих страв.
Перед святами Пава поділився авторським рецептом закуски, яку за його словами, з’їдають першою. А готується вона всього 10 хвилин.
Інгредієнти:
сир Дор блю
бекон
арахіс (можна інші горішки)
персик
лайм
соломка
петрушка
Приготування:
Бекон обсмажити на сухій сковорідці. Дрібно нарізати обсмажений бекон.
Нарізати горішки (будь-які), петрушку, натерти дрібку цедри лайма. Це буде паніровка.
Сир Дор блю поламати й скачати у невелички кульки.
Кожну кульку обваляти у паніровці й вставити у кожну кульку звичайну соломку.
До консервованих персиків додати трішки соку лайма й збити блендером. Це соус.
Готовий соус вилити у тарілку й на нього викласти кульки з соломкою.
«Готується за лічені хвилини, тане в роті, а виглядає так, ніби ти старався годину. Зберігайте і готуйте на будь-яке свято, бо проста закуска теж може бути „Вау“!» — додав Пава.






