Сніданок, як у ресторані: зберігайте ідею тосту зі смаженою хурмою та горіхами

Сніданок, як у ресторані: зберігайте ідею тосту зі смаженою хурмою та горіхами

Сніданок може бути не просто швидким, а й по-справжньому розкішним.

Тост зі смаженою хурмою та горіхами вразить ніжним смаком та легкою карамельною хрумкою скоринкою.

Така страва готується вдома за лічені хвилини й дарує відчуття особливого ранку навіть у будній день.

Тост зі смаженою хурмою та горіхами

Сніданковий тост зі смаженою хурмою та горіхами — солодкий старт дня.  Читайте на UKR.NET

Інгредієнти

Для тосту

Хурма - 1 шт.

Масло вершкове - 15 г

Хліб житній, скибочки - 1 шт.

Сир кисломолочний - 2 ст. л.

Мед - 1 ч. л.

Фісташки за смаком

Як приготувати

Відріжте верхівку хурми. Наріжте плід тонкими кільцями, товщиною приблизно 3-4 мм.

Покладіть вершкове масло на сковороду й розтопіть його на середньому вогні.

Викладіть кільця хурми в один шар. Смажте 2-3 хвилини з кожного боку, доки вони не стануть золотистими й карамелізованими. Зніміть зі сковороди.

У тій самій сковороді викладіть скибку хліба, щоб вона увібрала масло. Підсмажте по 1-2 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.

Гарячий хліб змастіть кисломолочним сиром рівним шаром.

Викладіть скибки смаженої хурми, полийте медом й посипте подрібненими фісташками.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...