Бутерброди на Новий рік: шість вишуканих закусок, які здивують гостей
Наближаються різдвяні та новорічні свята, до яких варто підготуватися заздалегідь. Поперше, придумати, що подарувати близьким людям, а також скласти святкове меню. Тим, хто не планує робити велике застілля, в нагоді стануть рецепти кількох смачних закусок.
Видання sensatsiya.com розповідає про шість канапок, які прикрасять святковий стіл.
Канапки з хамоном та хурмою роблять з чотирьох інгредієнтів: багета або чіабати, вершкового сиру, хамону та хурми. Вершковим сиром намащують хліб, викладають нарізану кубиками хурму, а зверху викладають шматочок хамону.
Канапки з оселедцем роблять з шести інгредієнтів: чорного хліба, солоної риби, плавленого сирка, яйця, вершкового масла та майонеза. Для намазки збивають блендером до одрорідності один сирок, одне варене яйце, 50 грамів масла та ложку майонезу. Намазують намазку на хліб, а зверху викладають шматочки оселедця.
Канапки з ковбасою і в’яленими томатами роблять з п'яти інгредієнтів: багета, вершкового сиру, салату, салями та в'ялених помідорів. Багет змащують сиром, зверху викладають листя салату. На шпажку нанизують ковбасу та томат й вставляють у хліб з вершковим сиром.
Канапки з буряком і оселедцем роблять з семи інгредієнтів: чорного хліба, буряка, часнику, майонеза, оселедця, яйця та зелені. Відварений та натертий на тертці буряк змішують з майонезом та подрібненим часником. За бажання можна додати трохи солі. Бурякову масу викладають на хліб, а зверху — шматочки оселедця та вареного яйця й зелені.
Канапки з червоною рибою і авокадо роблять з п'яти інгредієнтів: риби, авокадо, багета, вершкового сиру та салату. На багет, підсушений в грилі, намазують сир, зверху кладуть салат та суміш нарізаних кубиками слабосоленої червоної риби та авокадо.






